Volgers

woensdag 8 juni 2016

What the?

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Het is vandaag alweer woensdag en dat betekend dat we alweer halverwege de werkweek zijn. Voor mij is het al weekend!! heerlijk gewoon. Even een adempauze tussen alle drukte door. Vanavond even lekker uit ons dak in het Gelredome. We gaan namelijk naar een concert van Iron Maiden hihi.

Van de week ben ik eindelijk aan de slag gegaan met de (vind ik) leuke stempels van Tim Holtz (Crazy Cats) Ze zijn heel erg anders dan die van Katzelkraft, maar ook verschrikkelijk leuk. 


Ik heb bij deze kat het bolletje wol gebruikt, omdat ik de uitdrukking van de kat er wel bij vond passen. Ik heb het een beetje in werkelijke kleuren gehouden, maar desalniettemin is het een leuke combinatie zo, vinden jullie ook niet? 


Ik heb de kat een ondergrondje gegeven met W kleuren en heb deze ook gebruikt met de stippeltechniek om de afbeelding heen om ervoor te zorgen dat de kat en het bolletje wol een beetje loskomen van de achtergrond. De tekst is ook van Tim Holtz (Crazy Talk) Er zijn natuurlijk nog meer leuke combinaties en die ga ik zeker uitproberen! 


De kleuren die ik heb gebruikt om de afbeelding in te kleuren zijn:
Kat: E35-E37-E39-R01-R02
Bol wol: R24-R29-R39
Ondergrond: W0-W2-W4-W6-Blender


Ik hoop dat jullie het weer een leuke post vonden en wens jullie een hele prettige dag toe. Tot de volgende keer maar weer!!





zondag 5 juni 2016

Vlinders en elvenhuisjes

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,


Ik ben de afgelopen tijd heel erg druk bezig geweest om een hele leuke techniek onder de knie te krijgen voor een workshop. 
Deze heb ik inmiddels gegeven en wil jullie dan natuurlijk een aantal kaartjes laten zien die met deze techniek gemaakt zijn. Ik zal er ook nog een video tutorial van maken, zodat jullie deze leuke techniek ook kunnen proberen.

Maar voor nu heb ik alleen de kaartjes. Ik zal per kaartje neerzetten wat ik heb gebruikt.

De stempels op deze kaart zijn van Lavinia stamps. Het zijn toch zulke leuke stempels, en alles met elfjes, dus dan is het voor mij sowieso al leuk. De tekst stempel is van Tim Holtz en komt van het vel Crazy Talks af. De kleuren die ik bij deze achtergrond heb gebruikt zijn BG49, YG09 en Y19.


De stempel van de vlinder op de kaart hieronder is ook van Tim Holtz. De stempels van de bloemen zijn van Lavinia. Ik heb in de bloemen nog kleine stipjes gezet met de witte Molotow Marker. Dit geeft een net iets speelser effect. De kleuren die ik heb gebruikt voor de achtergrond, heb ik ook gebruikt om de vlinder in te kleuren. Dit zijn de kleuren RV29, YR09 en Y19. De stempel is er 1 van Marianne Design uit de Project NL collectie.


De vlinder op de kaart hieronder is van IndigoBlu. Ik heb hier niet dezelfde kleuren gebruikt om de vlinder in te kleuren. De kleuren die ik voor de achtergrond heb gebruikt zijn RV29, B28, R59. De kleuren die ik heb gebruikt om de vlinder in te kleuren zijn echter YR09 en Y19 voor de bovenste vleugels en R59, RV29 voor de onderste vleugels. Zo komt de complementaire kleur geel boven op het paarsige van de achtergrond. Geeft wel een spetterend effect toch?


En dan ga ik nu een beetje de spulletje opruimen die ik gisteren heb gebruikt bij de workshop en dan lekker aan de freubel met dit gure weer. Van mij mag de lente aanbreken en dan lekker een beetje het zonnetje en een graadje of 18 hihi. Maar helaas moeten we daar nog even op wachten.
Prettige zondag verder en tot de volgende keer maar weer.



vrijdag 3 juni 2016

Holiday witch

Hallo lievevolgers en bezoekers van mijn blog,

Wat gaat de tijd toch weer hard. Het is alweer een maand geleden dat ik iets geplaatst heb op mijn blog... Ik heb natuurlijk niet stil gezeten hihi.  Dit keer heb ik voor jullie geen kaart, maar weer eens een afbeelding van Mitch Foust. Ik blijf het mooie afbeeldingen vinden om te kleuren en omdat het toch niet echt mooi weer wordt dit weekend, ga ik er nog een aantal kleuren. Ik maak er eigenlijk nooit kaartjes van, gek he... Als ze eenmaal klaar zijn, vind ik ze meestal te mooi en doe ze in een lijstje.

Ik was dit keer in een beetje een feestelijke stemming hihi. Daarmee bedoel ik een Halloween stemming ^.^ En heb dus ook gekozen voor de Holiday Witch.


Aangezien ik toch wel erg van Halloween hou en ik de afbeeldingen zo gaaf vind om te kleuren, werd het automatisch deze. Er staat er nog 1 op en die wordt vast en zeker ook nog wel een keer gekleurd!!


Zoals gewoonlijk ben ik begonnen met het kleuren van de huid met mijn favoriete combinatie (deze staat onderaan de post) Daarna het haar gekleurd en toen hard nadenken over de kleuren die ik wilde gebruiken om deze heks in te kleuren. Aangezien ik gek ben op paars, werd dat 1 van de hoofdkleuren in mijn afbeelding. Ik heb er nog hard aan zitten denken om naast paars groen te gebruiken, maar vond zwart net iets mooier staan. De pompoen moest natuurlijk oranje ^.^ Ondanks dat ik altijd begin met de lichtste kleur en daarna van donker naar licht werk, heb ik dat dit keer bij de kleding niet gedaan. Dit om de lichtere plekken in de kleding ook echt licht te houden.

Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt om de afbeelding in te kleuren:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E31-E35-E37
Ogen: G05
Gespen: Y18-Y35
Paars: BV02-BV04-BV08
Zwart: C4-C6-C8-C10
Pompoen: YR14-YR18-E09
Gras: G94-G99

Bedankt dat jullie even kwamen kijken en hoop dat jullie het weer een leuke post vonden. Ook wens ik jullie een prettig weekend toe. Tot de volgende keer!!