Volgers

vrijdag 6 november 2015

Think happy thoughts

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Het is vrijdag en dat betekend bijna weekend. Vandaag mag ik jullie dan trakteren op een kaartje. Deze heeft niet heel erg veel kleurwerk, maar deze katten van Katzelkraft zijn zo leuk om te kleuren. Je kan ze werkelijk waar alle kleuren van de regenboog geven hihi.


De stempel heb ik gestempeld met Memento inkt op Perfect Colouring Paper. Ik heb ervoor gekozen om mijn kat paars te maken, niet alleen omdat het mijn favoriete kleur is, maar ook omdat hij dan een goede reden heeft om zo chagrijnig te kijken. De kat heb ik uitgeknipt en verhoogd met dubbelzijdig foamtape op de kaart geplakt. Ik vond de tekst er heel erg passend bij. Ik denk alleen niet dat deze kat vrolijke gedachten heeft als je hem zo ziet hihi. 


Ik heb er ook nog 1 klaar liggen voor een kerstkaart met wat gewonere kleuren voor een kat. Die zien jullie misschien ook nog wel voorbij komen hier op het blog. De tekst die ik erbij heb gebruikt komt net als het achtergrondpapier uit een blok van Joy Crafts! Rustic Wood De pootafdrukjes zijn een stempel van Hobbyidee. De lijntjes in de hoekjes heb ik met een Copic Multiliner gemaakt uit de vrije hand. Dit had ik bij verschillende kaarten van Diny gezien en dacht toch eens kijken of het mij ook lukt. En ik kan jullie vertellen het is helemaal niet moeilijk en het geeft een leuke draai aan je kaart.


De kleuren die ik voor deze kat heb gebruikt zijn:
V01-V05-V06-V09

Ik hoop dat jullie een beetje geïnspireerd zijn geraakt om te gaan kleuren met jullie markers en wens jullie een heel fijn weekend toe. Tot de volgende keer weer!!



dinsdag 3 november 2015

Welcome to the world

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Een tijdje geleden heb ik deze kaart geplaatst op het Copic Marker Benelux Blog en zag tot mijn verbazing dat ik hem niet met jullie had gedeeld. Bij deze dan alsnog ^.^ . Nu kreeg ik pas geleden een verzoekje van een collega of ik een leuke kaart wilde maken voor een vriendin van haar. Die heeft een drieling gekregen. Dit is wel weer een leuke verandering en ik had gelijk een leuke kaart om aan jullie te laten zien. Ik ben aan de slag gegaan met de leuke digi's van Mo Manning om deze kaart te maken.

Ik ben druk opzoek gegaan naar papier, maar kon geen leuk gecombineerd papier vinden, dus heb een combinatie gemaakt van het leuke papier van Bo Bunny en van Echo Park. De banner aan de zijkant heb ik ook van een vel van Bo Bunny. Het is echt geweldig papier om mee te werken. 


Het lintje heb ik al een tijdje en weet eigenlijk niet waar die van is, maar vond het wel erg schattig om die erbij te gebruiken. 

De ballonnetjes en voetjes zijn met Marianne Design stanzen gemaakt. Ik heb ze een kleurtje gegeven met Distress Inkt. Ik heb een beetje bijpassende kleurtjes gezocht bij het papier en de afbeelding.  Hieronder nog een close-up van de afbeelding.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Baby links:
Huid: E0000-E000-E00-E21-E11
Luier en strik:RV02-RV13-RV14

Baby midden:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Luier:B02-B04-B06

Baby rechts:
Huid:E000-E00-E21-E11-E04
Luier en strik:RV04-RV06-RV09


Ik gaf hem aan mijn collega en die vond hem super schattig en hoop dat jullie hem ook leuk vinden ^.^ Nu weer terug naar het maken van kerstkaartjes en misschien nog een Halloween kaartje tussendoor ^.^

Heel veel kleurplezier nog en tot de volgende keer maar weer.