Volgers

zondag 29 maart 2015

Journey

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Gisteren ben ik aan het uitproberen geweest. Ik ben bij de demonstratiedagen van Doe@ding geweest en heb daar weer allemaal leuke ideetjes opgedaan en natuurlijk spulletjes gekocht. 1 van de dingen die ik heb gekocht zijn deze houten letters. Ik heb ze bewerkt met Inka Gold Gold-Brown, dan krijgen ze een beetje een glans als je ze oppoetst. Is echt heel gaaf.


Ook heb ik de nieuwe label van Dutch Doobadoo gekocht. Blijft gewoon leuk die shape art mallen. Het achtergrond papier is van een blok van Joy! genaamd Fading Colors.


Het vliegtuig is van een vel van Studio Light en toen bedacht ik me, daar kan ook wel het woord Travel bij van Bo Bunny hihi.


Het is dus maar weer eens een mannen kaart geworden. Als je dan toch een ingeving hebt voor een mannenkaart kan je hem maar beter maken.

Ik hoop dat julllie het een leuke label vinden en wens jullie nog een fijne zondag toe.



woensdag 18 maart 2015

50!!

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag heb ik voor jullie een verjaardagskaart die ik voor mijn afdelingshoofd had gemaakt. Ze werd afgelopen dinsdag 50!!
Daar moet natuurlijk wel een kaartje voor gemaakt worden dacht ik zo.

De digi die ik heb gebruikt is van Mo Manning en heet Mummu, die heeft gewoon zulke leuke plaatjes voor dit soort gelegenheden ^.^ Het achtergrondpapier is van Melissa Frances en heet Attic Treasures. De ponsjes van 50 heb ik een keer bij de Action vandaan gehaald. Ponsjes van 0 t/m 9. De kleine muzieknootjes heb ik gemaakt met een pons die ik van mijn schoonzusje heb gehad. Deze komt bij de Kruidvat vandaan.


Ik heb de digi natuurlijk ingekleurd met mijn Copics. Het blijft heerlijk om met deze stiften te kleuren. 


De kleurtjes die ik gebruikt heb zijn:
Huid: E000-E00-E11-E13-E04
Haar: C0-C1-C3-C5-C7
Vest: RV10-RV11-RV32-C3
Rok: E40-E41-E42-E43-E44
Sandalen: E42-E43-E44
stippeltjes achtergrond: C3-RV10-E42-0(blender)

Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn kaartje en wens jullie bij deze een prettige avond en tot de volgende keer.



zondag 15 maart 2015

Vandaag is jouw dag...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Allereerst wil ik mijn nieuwe volgers welkom heten op mijn blog. Leuk dat jullie mij zijn gaan volgen. 
Voor vandaag heb ik voor jullie een simpel, maar wel leuk kaartje. Ik zat met mijn schoonzus op Skype te freubelen ( dit doen we wel vaker omdat we best ver bij elkaar vandaan wonen) en die kwam met een hele leuke kaart die ze had gevonden op google. Ik heb hem wat eigen gemaakt en er een mannenkaart van gemaakt. Pas geleden heb ik voor haar ook een blogje gemaakt, omdat ook zij haar mooi kaartjes wel wilde laten zien. Ga eens een kijkje nemen, ook zij maakt hele leuke kaartjes:


Voor het kaartje heb ik verschillende materialen gebruikt. Het knoopje heb ik gekregen van mijn schoonzusje, die zijn zo lief ^.^. De tag is gemaakt met een stans van MFT en het plaatje is van Studio Light. Als achtergrondpapier heb ik gebruik gemaakt van een behang staaltje.


Het kleine ezeltje heb ik gekregen van Jolanda Bergmans, ik gebruik hem meestal om foto's te maken van mijn kaartjes. 

Ik hoop dat julie het weer een leuk kaartje vinden en wens jullie een fijne zondagavond toe en welterusten voor straks.



dinsdag 10 maart 2015

Travel

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog, 

Vorige week het mijn beurt om iets te plaatsen op het Copic Marker Benelux Blog. Ik heb gekozen voor een stempel van The Stamping Chef, die tegenwoordig Slinky  <3 Tart heet. Helaas hebben ze niet meer alle Digi's die ze eerst hadden. Maar heb er toch nog een paar weten te bemachtigen voor ze over gingen naar een nieuwe naam. Dit is er 1 van en die heet You're Koalafied!


Voor de kaart heb ik als basis gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Card Art 4 Petals. Ik vind hem zeer geschikt voor de wat grotere plaatjes. 
Ik heb aardig wat Noor Design! stansen op deze kaart verwerkt. Ze pasten er gewoon bij. Ik heb gebruikt: -De sterrenrand, -roll-up roses, -blaadjes
Het papier is van Simple Stories - Urban Traveler, Simple Stories -Teal Stripes/Tickets en Studio Light - Vintage Line.

De afbeelding heb ik natuurlijk ingekleurd met mijn Copic Markers en daarna uit geknipt.

De kleurtjes die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Ogen: YG97-E70
Lippen: R24-R29
Haar: E08-E09-E29
Shirt + Short: YG91-YG93-YG95-YG97
Blouse + Hoed: E41-E42-E43-E44-T5 (Voor extra diepe schaduwen)
Koala:W1-W3-W5-T4-T6-T8-100-E000-E00


Hier nog een close-up van de roll-up roosjes. De zijn zo leuk en te maken in de juiste kleur met leuk papier hihi.

Ik hoop dat ik jullie heb kunnen inspireren om weer lekker creatief aan de gang te gaan en wens jullie een prettig weekend toe.



zondag 8 maart 2015

Lente kriebels

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.

Ik heb op deze zonnige dag de lente kriebels en heb deze keer dus ook echte lente kleurtjes gebruikt. Ik was in een gekke bui en dacht kleurtjes die ik anders nooit gebruik hahaha. Dit is dan het resultaat geworden.

Het achtergrondpapier is van de Kruidvat en ligt al een eeuwigheid in mijn kast hihi ( zo vaak gebruik ik dus deze kleuren) De roosjes zijn ook van de Kruidvat. De stempel is van Noor! Design en de blaadjes zijn van Joy!


Deze afbeelding van Saturated Canary heb ik ingekleurd met mijn geliefde Copics.


De kleuren die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13-E93
Haar: E29-E18-E09-YR07-YR04
Ogen: E07-E09-E49
Lippen: E02-E04
Shirt: YR31-Y38-YR68 en G40-G82-G85
Broek: Y02-Y04-Y06-Y08

Ik doe dan ook weer voor het eerst sinds lange tijd mee met een challenge. 

Ik hoop dat jullie ook een lente gevoel krijgen van mijn kaartje.


vrijdag 6 maart 2015

Vintage kaartje

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag heb ik voor jullie een vintage kaartje. Het is voor mij de week met uitdagingen geloof ik hihi. Weer een thema wat je bij mij niet zo snel voorbij zal zien komen. Vond het toch leuk om weer eens te proberen. En ik moet zeggen, ik vond het dit keer ook wel leuk om te doen.

Het is ook dit keer weer een experiment met een nieuwe vorm kaard. Op You tube noemen ze het een Magic Scrap Card, maar echt Magic vind ik hem niet. Ik denk dat ik hem gewoon Flip-over-top Card ga noemen haha dan weet ik in ieder geval welke kaart ik bedoel.
Ik heb gebruik gemaakt van de Photo Vintage Line van Studio Light. Als je niet zo'n kei bent in het maken van Vintage kaartjes helpt dit je zeker heel goed op weg. Alles past bij elkaar. 

Hier dan de voorkant van mijn kaart:


En de binnenkant:


De roosjes en de lelies die ik heb gebruikt komen bij Doe@ding vandaan en zijn van Wild Orchid Craft.


De blaadjes zijn gemaakt met een Floral punch van Nellie Snellen.


Ik hoop dat jullie ook vinden dat het een leuk vintage kaartje is geworden. Ik ben er in ieder geval heel tevreden over.



donderdag 5 maart 2015

Bunnies, Chicks and Daffidills...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag heb ik weer wat anders dan anders. Een kaart die ik eigenlijk nooit gemaakt heb. Zowel de Layout/vorm als het thema niet. Ik heb bij Doe@ding de 2e Doe@kit gehaald en daar zat dit schitterende papier  en het plaatje bij. De kits zijn zo leuk om mee te werken, dat je bijna niet meer wil stoppen met maken.

Het is dan ook geweldig om hier paaskaartjes mee te maken. Elke keer bestaat de kit weer uit andere dingen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Hieronder dan de kaart die ik ermee gemaakt heb. 


Hier de linkerkant met een stempeltje dat zat bij de easter stamp kit van Forever friends. Is precies het maatje wat ik nodig had. De bloemetjes heb ik van mijn lieve schoonzusje gehad.


De stans in het midden is van Noor, met daarop het plaatje dat bij de Doe@kit zat. Drie bloemetjes eronder van Wild Orchid Crafts om het een beetje een hartjes vorm te laten lijken. De blaadjes zijn gemaakt met een Nellie Snellen Floral Punch.



De rechterkant heb ik zo gelaten zodat daar eventueel nog wat geschreven kan worden.
Ik hoop dat jullie weer genoten hebben van mijn creatie.



woensdag 4 maart 2015

Speciaal voor jou

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Vandaag heb ik voor jullie een Label, gemaakt met de Card Art van Dutch Doobadoo. Met deze label doe ik mee met Challenge 2 van Dutch Doobadoo

Dit keer geen ingekleurd plaatje, maar een plaatje van Gerda's hobbyshop. Ik wilde er een mannen label van maken, dus heb ik gekozen voor een ouderwetse trein. Bij een mannen label hoorden, vond ik, de gears mallen van Noor! Design. Deze zijn zo leuk op een creatie voor mannen. Maakt het net een beetje af. De tekst heb ik gestempeld met Versamark. Hier witte embossingpoeder van Stampendous op gedaan en met de heatgun laten smelten. Dit geeft net een ander effect dan gewone witte inkt. De gears heb ik ook met versamark bewerkt en besprenkeld met Fran-tage aged marine van Stampendous. geeft net een beetje meer ^.^

Hieronder dan mijn creatie met de label.


Bedankt voor jullie bezoekje en ik hoop dat jullie hem leuk vinden.