Volgers

donderdag 25 december 2014

Prettige kerstdagen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog,

Voor het Copic Marker Benelux blog heb ik nog een kaartje mogen maken voor de kerst. Deze wil ik natuurlijk ook met jullie delen. Om een beetje in de stemming te komen voor de kerst, heb ik voor jullie nog een kerstkaartje. Ik ben weer een beetje buiten mijn comfortzone gegaan. Dit op meerdere niveau's. Ten eerste is het geen vierkante kaart hihi, is soms toch leuk om te experimenteren. Ook heb ik op deze kaart gebruik gemaakt van de Dutch Doobadoo Mask Stars en de structuurpasta. Dit is heel erg fijn om mee te werken en lekker snel droog :D Ik ben dus van plan om dit veel meer te gaan gebruiken hihi.


Het plaatje is van Mo Manning en natuurlijk ingekleurd met mijn Copics.
 De kleurtjes die ik heb gebruikt zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E93
Haar: E25-E29
Kerstsok en muts: R24-R46-R59-C7, BG93-BG96-BG99
Bont: C00-C1-C3 + Blender
Pyama: BG90-BG93-BG96

Om de afbeelding heb ik met een dauber nog wat Distress inkt aangebracht om het geheel een wat ouder uiterlijk te geven.


De tekststempel die ik heb gebruikt is van Crealies en zijn precies groot genoeg om op je projectje te plaatsen.


De stansjes die ik heb gebruikt zijn van Noor! Design. Ik heb het papier na het embossen nog even in de mal laten zitten en ben er met Distress inkt overheen gegaan om het patroontje rood te krijgen.


Ik hoop dat jullie net zo van de post genoten hebben als ik van het maken van de kerstkaart.
Ik wens jullie bij deze hele prettige kerstdagen toe ^.^


dinsdag 16 december 2014

Let the sun shine in your life

Hallo lieve Copic fans,

Afgelopen vrijdag was een beetje een speciale dag voor mij. Toen is namelijk mijn lieve nichtje een half jaar oud geworden. Alweer 6  maanden, waar blijft de tijd toch. Het gaat allemaal weer veel te hard. Nog maar 2 weekjes en dan is het al weer bijna oud en nieuw en begint 2015 al.

Maar ik ben hier natuurlijk om jullie te verblijden met een kaartje. Dit keer wil ik dan ook het kaartje laten zien wat ik voor mijn nichtje heb gemaakt. Mijn schoonzus is net zo'n freubeltante als mij, dus komt dit kaartje goed op zijn plaats.

Het plaatje dat ik hiervoor heb gebruikt is van Mo Manning en heet Fairy Sleepy en vond hem zo lief, dat ik hem gewoon moest maken voor haar. 


De kleuren voor de vleugels heb ik uit mijn kleurenstaaltjes boek. Het is nu een flink boek aan het worden, met al het materiaal van Saskia en mijn cursus materiaal. 


Het achtergrond papier is al wat ouder en is van Glitz Design. Hier heb ik ook wat stikkers uit gehaald om de naam te maken en wat extra aankleding te geven aan de kaart.


De Copics die ik heb gebruikt om het elfje in te kleuren zijn:
Huid: E000-E00-E21-E11-E13
Haar: E40-E41-E42-E43
Vleugels: BG10-R30
Gras:YG00-YG03-YG25


Nog een lintje met bijpassende tekst en haar naam, Maryline, en dan is het geheel af en klaar om op te sturen.

Ik hoop dat jullie een prettige en vooral creatieve week hebben en tot de volgende keer maar weer.