Volgers

zondag 11 augustus 2013

schaduwen en plooien kleuren

Hallo allemaal, leuk dat jullie weer even  komen neuzen op mijn blogje.
En wat zijn die weekenden toch kort hè hihi. We hebben net weer twee drukke maar zeker gezellige dagen achter de rug en ben vandaag maar weer eens aan de freubel gegaan. Ik had deze stempel en tijdje geleden al gekleurd met mijn Copics toen ik een gezellig freubelweekendje had met Irene, maar had er nog geen kaart mee weten te maken. Na lang denken en piekeren, ben ik mijn magneetmappen ingedoken en mijn papier bak en ben ik maar aan een ideetje begonnen. De mallen zijn van Noor!Design, Go Kreate en die van de bladjes wee tik niet meer, die is van Irene en heb ik een paar keer door de Cuttlebug gehaald (vind hem namelijk zo leuk)
Het achtergrondpapier komt bij de Action vandaan. Nog wat pareltjes en roosjes erop en klaar is ie weer.
Ik lees graag jullie reacties weer.


Liefs Alexandra

zaterdag 3 augustus 2013

een doosje

Hallo allemaal hier weer een berichtje van mij. 
Het is zo warm geweest de afgelopen dagen dat ik de eerste etage even vermeden heb omdat het te warm was boven. Dus heb ik ook even niet gefreubeld. 
Ik had nog wel een doosje staan die ik jullie nog niet had laten zien. Deze heb ik afgelopen weekend gemaakt toen ik samen met Irene aan het freubelen was. Ik heb mijn favoriete kleuren gebruikt namelijk lila en wit. Nog wat versierseltjes erop en klaar was ik. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.




Lieve groetjes Alexandra