Volgers

dinsdag 30 juli 2013

nieuwe kaart vorm in vintage style

Hallo allemaal hier weer eens een berichtje van mij.
Afgelopen weekend heb ik lekker zitten freubelen met Irene en hebben we een nieuwe kaartvorm uitgeprobeerd en een doosje gemaakt. Ook hebben we lekker zitten kleuren, maar daar moeten nog kaarten van gemaakt worden.
Het patroon voor de kaart heb ik gehaald uit een score-pal boekje. Het achtergrond papier komt bij de action vandaan, nog wat swirls van crealies en een bloem van Doe@ding, de embossing gekleurd met distress inkt en klaar is ie weer.


Ik lees graag weer wat jullie er van vinden.

Met deze kaart doe ik mee aan de volgende challenge:

Lieve groetjes Lexie

dinsdag 23 juli 2013

creatief met duct tape

Hallo allemaal,

Pas geleden liet Irene mij een filmpje zien over hoe je duct tape op een kaart kan gebruiken. Nu ben ik erg nieuwsgierig van aard, dus ik dacht ik ga het ook eens proberen. De vlinders en het masker komen van de Action af, de swirls zijn van Marianne en de stempels komen uit de bak en weet eigenlijk niet van wel merk het is hihi. Nu dat ie klaar is vind ik hem eigenlijk wel erg leuk geworden, maar ben benieuwd wat jullie er van vinden.


Lieve groetjes Alexandra

zaterdag 20 juli 2013

een doosje

Hallo allemaal,
Hier weer eens een berichtje van mij. Het is al weer lang geleden dat ik voor het laatst iets geplaatst heb. Ik moet ook zeggen dat ik niet echt de inspiratie had de laatste tijd om kaartjes te maken. Nu heeft Irene mij weer geïnspireerd om wat leuks te gaan doen met mijn scor-pal. Dus bij deze een erg leuk doosje (ook al zeg ik het zelf) gemaakt met behulp van mijn scor pal :D.

Ik hoor graag van jullie wat jullie er van vinden.



groetjes Lexie