Volgers

zondag 28 oktober 2012

Orchideeën

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Vandaag heb ik voor jullie een geborduurd kaartje. Het is een borduurpatroon van Ann's Paper Art. Het is een challenge waar een gratis patroon bij zit. Ik heb gekozen voor een 3D plaatje van orchideeën. Het is al een wat ouder knipvel en volgens mij was het van Le Suh, maar dat durf ik niet met zekerheid te zeggen. Ver der nog wat strassteentjes in de geborduurde vlinders en hij is af. Ik lees graag jullie berichtjes weer wat jullie er van vinden.


Groetjes Alexandra

zaterdag 27 oktober 2012

Award gekregen van Renate


Ik kreeg gisteren deze awards van Renate, ben er super blij mee. Ik vind het erg leuk dat je aan me hebt gedacht.


Aan deze awards zijn een paar regels verbonden:

- Bedank degene van wie je het award hebt gekregen
- Vertel wat over jezelf
- Geef deze awards door aan 3 andere bloggers
- Laat een berichtje achter bij die gelukkige bloggers


 Iets over mezelf:
- Mijn lievelingskleur is Lila\Paars
- Ik hou erg veel van reizen
- Mijn hobby's zijn freubelen, aan computer knutselen en lezen. Mijn lievelingsschrijver is Stephen King


Deze awards wil ik graag doorgeven aan:

donderdag 25 oktober 2012

Het is herfst

Hallo lieve volgers en kijkers van mijn blog. Vandaag mag ik weer een nieuwe volger welkom heten namelijk Anita. Welkom op mijn blog en leuk dat je mijn volger bent geworden. Ik hoop dat je een beetje geïnspireerd kan raken door mijn kaartjes.
Vandaag heb ik voor jullie een herfst kaart. Deze heb ik gisteren afgemaakt, maar had al 2 kaartjes geplaatst en ben er nog met eentje bezig, dus ik dacht dan bewaar ik wat voor de volgende dag hihi. Het is een kaartje naar het weer. Het is van de ene op de andere dag herfst geworden hier. De stoep is bedekt met blaadjes en de bomen bijna kaal. Vandaar ook dit kaartje. Was er echt voor in de stemming. De blaadjes zijn met een pons gemaakt van Central Craft Collection en het plaatje is van Sarah Kay. Het achtergrond papiertje is volgens mij van de boekenvoordeel, maar dat weet ik niet zeker (ik vond hem wel toepasselijk hihi). Met dit kaartje doe ik mee aan de challenge van Allsorts Challenge blog
Zelf vind ik het een snoepie geworden, maar ben natuurlijk benieuwd naar wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

woensdag 24 oktober 2012

Boe

Hier nog een kaartje voor jullie. Het is dit keer een Halloween kaartje. De mallen die gebruikt zijn zijn van Memory Box en heb ik van Cindy mogen gebruiken. Het zijn hele mooie mallen en zeker een verjaardags kadootje waardig hihi. Het magnolia plaatje is ingekleurd met copics. Met deze kaart doe ik mee aan de challenges van 2 Sisters Challenge Blog, It's a Magnolia Challenge en Sweet Stampin. Ik hoor ook graag weer wat jullie van dit kaartje vinden en dan nu weer teug aan de freubel.


groetjes Alexandra

Een vintage kaartje...

Hallo lieve volgers en kijkers van mijn blog. 
Als eerst wil ik beginnen met het verwelkomen van mijn nieuwe volger Cynthia, welkom op mijn blog, ik hoop dat je misschien wat leuke ideetjes kan opdoen op mijn blog. 
Ik heb vandaag voor jullie een vintage kaartje. Ik vind het altijd hele mooie kaartjes als ik ze bij andere zie, maar het is niet echt mijn ding zeg maar. k heb de kaart nog een beetje proberen op te leuke met een paar extra roosjes en een vlindertje, nog een takje en wat pareltjes, maar ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Misschien is het zo wat mensen zeggen, oefening baart kunst. Ondanks dat ik hem niet helemaal "af" vind, laat ik de kaart wel mee doen met de challenge van de N.K.U. en die van Hobbyvision, je weet immers maar nooit. Ik hoor natuurlijk ook graag van jullie wat jullie ervan vinden.


Hier zie je beter de tekst op het labeltje.

groetjes Alexandra

zondag 21 oktober 2012

Vrolijk kerstfeest

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. Allereerst wil ik jullie bedanken voor alle leuke en lieve berichtjes die jullie voor mij achter laten. Ik wordt er altijd heel erg vrolijk van.
Ten tweede wil ik twee nieuwe volgsters verwelkomen,  namelijk Ans en Rianne, welkom op mijn blog en hoop dat jullie een beetje inspiratie kunnen opdoen. 
Vandaag ben ik ook maar aan het freubelen geslagen aangezien het weer er niet naar was om iets anders te doen. Ik ben een beetje in de kerstsferen dit weekend geloof ik, want ik heb weer een kerstkaart gemaakt. Gisteren heb ik bij Cindy een paar stempeltjes mogen afdrukken, waaronder degene die ik nu gebruikt heb. Hartelijk dank daar voor Cindy, het is echt een snoepie. Het afdrukje heb ik ingekleurd met mijn Copics, de stansen zijn van MD en Nellie Snellen. Het achtergrondpapier komt uit een oud blokje van de trekpleister. Ik ben de laatste tijd maar een beetje mijn achtergrondpapier aan het opruimen, want ik kan het bijna niet meer kwijt haha. Kennen jullie dat probleem? dat je elke keer weer leuk nieuw achtergrondpapier zien en het dan toch weer niet kunnen laten...
Hieronder dan mijn kaartje. Ik vind hem zelf erg leuk geworden, weer eens wat anders dan de standaard kleuren, maar ben natuurlijk ook heel nieuwsgierig hoe jullie hem vinden.


Groetjes Alexandra

Onze allerbeste wensen

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog. 
Allereerst wil ik mijn nieuwe volgster Nelly welkom heten op mijn blog. Ik hoop dat je veel kijk plezier hebt en dat je misschien wat inspiratie van mijn blog af kan halen.
Gisteren heb ik weer gezellig zitten freubelen met mijn blogvriendinnen Corrie en Cindy. Het was weer reuze gezellig en we hebben heerlijk zitten kletsen en freubelen. Ik heb onderstaand kaartje gemaakt voor de CCWS #46, Magnolia Down Under Challenges, Ge-We Hobbychallenge en addicted to stamps challenge 41. Het stempelafdrukje is van Magnolia en is ingekleurd met Copics. De stansjes die ik heb gebruikt zijn van Dienamics en het achtergrond papier is van Bo Bunny. En het is weer zo dat ondanks we alle drie met dezelfde sketch bezig waren het weer totaal verschillende kaarten zijn geworden. Dat is toch wel leuk. We hebben nog twee kaartjes gemaakt, maar die laat ik van de week zien. Vandaag weer een beetje freubelen denk ik (als ik mijn bureau opgeruimd heb haha). Maar dan hier het kaartje natuurlijk ik vind hem zelf heel erg leuk geworden, maar ik ben natuurlijk benieuwd naar wat jullie ervan vinden.


Groetjes Alexandra

zondag 14 oktober 2012

Hartelijk gefeliciteerd...

Hallo lieve volgers en bezoekers van mijn blog.
Hier dan een verjaardagskaartje voor de voorraad. Even een beetje ontspannen voordat ik morgen met mijn nieuwe baan begin. Ik ben best een beetje zenuwachtig, maar dat kan ook niet anders, aangezien ik sinds 11 jaar geleden weer van baan verwissel. Het zijn gelukkig gezonde spanningen hoor ik van de mensen om me heen hihi. Dan nu even over het kaartje. De mal die ik heb gebruikt voor de vierkant is van Marianne Design en het plaatje en achtergrondpapiertje komen bij de Action vandaan. Dan verder nog een strikje en klaar is ie.
Hij is wat simpel, maar hij had verder vond ik niets nodig. Hoor graag weer van jullie wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

donderdag 11 oktober 2012

Rendier

Hallo allemaal, hier is ie dan mijn eerste kaartje sinds de vakantie. Ik dacht laat ik eens makkelijk beginnen haha. Ik heb de uitdaging van CCWS gedaan. Dit is aan de hand van een sketch een kaart maken. Deze kaart laat ik ook meedoen aan de uitdaging van de Creatieve ZebraCreaine scrap en borduurblog en die van Divas by Design. Het achtergrondpapier is van Yvonne Creations, de hulstblaadjes zijn van een pons van Nellie Snellen en de kerstroos van Marianne Design. De stempel heb ik ingekleurd met mijn Copic Markers.
Ik hoor dan ook graag weer wat jullie ervan vinden.


groetjes Alexandra

woensdag 10 oktober 2012

Daar zijn we weer...

Hallo lieve volgers en kijkers op mijn blog. 
We zijn weer terug van weg geweest. Voor degene die ons gemist hebben we zaten voor 16 dagen in Indonesië. We hebben eerst over Java heen getrokken en hebben daarna nog even lekker gerelaxed op het schitterende eiland Bali.
Voor de mensen die nieuwsgierig zijn naar een selectie van de kiekjes, kunnen HIER een blik werpen. Er staan nog meer foto's op, ook van eerdere vakanties dus kijk gerust ook rond.
Zo en dan vanavond weer eens lekker freubelen en ontspannen, want ik heb wel een beetje last van afkick verschijnselen hahahaha, ik hoop dat ik het nog niet verleert ben.

groetjes Alexandra